Védjük meg az erdélyi magyarokat

A kisebbségi jog emberi jog. Az ODE országos diákszínjátszó egyesület ezzel egyetért, támogatja és követeli az EU törvényei közé vételét teljes körűen és maradéktalanul.

Bővebben...

Egy újabb legenda távozott - meghalt Roger Moore

Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Sir Roger Moore. Humoros, könnyed stílusban formálta meg a 007-est, sokaknak a mai napig ő a kedvenc James Bondja. Ő játszotta el a legtöbbször a szuperkémet, szám szerint hétszer.

Bővebben...

Karácsonyi vásár látogatói közé hajtott egy teherautó Berlinben

Teherautó hajtott a tömegbe hétfő este egy berlini karácsonyi vásárban, német hírportálok jelentései szerint többen meghaltak és több tucatnyian megsebesültek. A német főváros rendőrségének egy szóvivője a dpa hírügynökségnek azt mondta, hogy valószínűleg terrortámadás történt. A Berliner Zeitung információi szerint a támadásban legalább kilencen meghaltak és ötvenen megsebesültek, az információt később a rendőrség is megerősítette.

Bővebben...

Románia tett alá a csíksomlyói búcsúnak

A Maszol.ro portál állítása szerint a román kulturális minisztérium államtitkárán múlt, hogy az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) Etiópiában ülésező testülete nem vette fel csütörtökön a védett szellemi kulturális örökségek listájára a csíksomlyói búcsút.

Bővebben...

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti