A nagy sikerre való tekintettel határozatlan ideig, azaz a mindenkori készlet erejéig meghosszabbítom az előző nyomtatott újságban, budapesti nyugdíjasok részére meghirdetett otthoni számítógép csereakciómat.

Tapasztalataim alapján ugyanis sok nyugdíjasnak az internet szinte az egyetlen kapcsolattartási mód a külvilággal. Nagyon sokuknak a családja, gyerekei és unokái már hosszú évek óta külföldön dolgoznak, így a Skype nyújtotta videokamerás, ráadásul ingyenes beszélgetés életbe vágó fontosságú. Természetesen mint mindennek, így ennek is meg van a maga rendszer követelménye, azaz erőforrás igénye. Leegyszerűsítve ehhez egy gyors, internetezésre alkalmas, akár a legújabb, Windows 10-es operációs rendszert elbíró otthoni számítógép szükséges. Sokan még olyan elavult számítógépekkel próbálnak internetezni, amin még mindig Windows XP található, ami több szempontból problémás. Nem beszélve arról, hogy egy nagyjából 10 éves számítógép már nagyon lassú. Tegyük fel továbbá magunknak azt a kérdést, hogy mi történik akkor, ha egy alkatrész tönkre megy benne? Sejthetjük a választ, hogy gyakorlatilag annak kicserélése már lehetetlen a hiányzó alkatrész ellátás miatt. Ez annak köszönhető, hogy az informatika egy roppant gyorsan fejlődő iparág. Nagyjából fél évente megduplázódik a számítógépek teljesítménye. Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a korszerűsítés több mint javasolt és igencsak szükségszerű. A modernizálást elősegítve budapesti nyugdíjasoknak a népszerűsége miatt meghosszabbított akcióm keretében LENOVO márkájú otthoni számítógépet akár már bruttó 40.000 Ft-tól biztosítok. Az alapár tartalmazza a gép működéséhez szükséges összes programot, beleértve az eredeti Windows 10-et is, valamint a helyszíni beüzemelés és a kiszállítás díját a XIV., XV. és XVI.kerület teljes területén.

Természetesen további kiegészítők, pl. egér, billentyűzet, hangszóró, LCD monitor vagy SSD is kérhetőek a számítógép mellé, ezek ára megbeszélés tárgyát képezi. A további részletekért kérem lépjen velem kapcsolatba a hirdetésben megadott elérhetőségeimen.

Telefon: +36706036732
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással