Több mint 10 éve áll az érszűkületes betegek kezelésére egy új eszköz, melynek neve Nashwan-Parasound. A kezelés jó hatásúnak ígérkezik, az első alkalmazás óta szerzett tapasztalatok ezt bizonyítják.

Az eljárás feltalálója Dr. Khaled Nashwan jemeni származású sebész, aki a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte meg orvosi diplomáját, illetve sebész szakvizsgáját. Az általa kifejlesztett terápiás módszert 2006-ban számos nemzetközi és hazai díjjal jutalmazták. Ezek közül nevezetes a Lengyel Tudományos Akadémia tudományos nagydíja a Maria Sklodowska-Curie díj, valamint a bukaresti, a gdanski és a nürnbergi nemzetközi találmányi kiállítások első díja. 2006-ban a Magyar Feltalálók Egyesülete „Az Év Feltalálója” kitüntetést ítélte neki.

A Nashwan-Parasound nevű műszert az érszűkület, vagyis a súlyos érelmeszesedés kezelésére fejlesztette ki. A súlyos érelmeszesedés következtében szűkülnek az erek, mely az alsó végtagon a járás nehezítettségét okozza. A szűk ereken keresztül kevesebb vér képes a végtagba áramlani, vagyis kevesebb tápanyag és oxigén jut a végtagba. Ez járás közben jelentkező változó intenzitású fájdalmat okoz. A fájdalom a betegség súlyosbodásával egyre kisebb távolságok megtétele után egyre erőteljesebben jelentkezik, és megállásra kényszeríti a beteget. A kezelés alapja egy olyan berendezés, ami infra-, hallható hangot, és bizonyos frekvenciájú ultrahangot bocsát a beteg területre speciális frekvencia ütemben. A húsz napon át tartó, esetenként fél órás kezelések többek közt a mellék erek keringésképzésére serkentik a szervezetet.

Az érszűkület tünetei széleskörűek. Ha valaki mással nem magyarázható végtagi fájdalmat érez, végtagjai sápadtak, hidegek, bizonyos távolságú sétát követően lábikragörcsei jelentkeznek, vagy lábfáradékonyság keseríti meg az életét, végtagjai gyakran zsibbadnak, akkor könnyen lehet, hogy érszűkület a diagnózisa.

Az érszűkület rizikófaktora a dohányzás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint és a túlsúly. A kockázati tényezők minimalizálásával nagyon sokat tehetünk egészségünkért, de természetesen akadnak „nehezebben kezelhető” örökletes tényezők is.

Jelentkezzen be és vizsgáltassa meg magát ingyen augusztus 29-én vagy szeptember 12-én Budapest XIV. kerület, Pillangó u. 12. szám alatti rendelőben!
A kúra alapárából már csak ebben a hónapban 50% kedvezmény jár! www.medhungary.com, 06-72/551-714, 06-20/541-1466, 06-70/290-3216, 06-30/339-6963
A kezelőcentrum a vizsgálati idő változtatásának jogát fenntartja. 16 óra után illetve hétvégén ügyeleti telefon:
06-20/495-8280, 06-30/596-8599, 06-30/336-9525


 


 

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti