Hétfőn sztrájkolnak az állami fogorvosok

Hétfőn, szeptember 4-én csak sürgős eseteket látnak el az állami fogorvosi rendeléseken, ami gyakorlatilag körülbelül annyit tesz, hogy csak húznak. Tudjanak róla, így készüljenek. Szeptember első napjaiban mintegy ezer körzetben szerveznek munkalassító akciót - írta a Népszava.

Bővebben...

Így ápoljuk fogainkat!

A fogaink részben örökölt tulajdonságokkal rendelkeznek, és nagyban befolyásolja épségüket, hogy felmenőinknek milyen típusú volt fogsoruk. Annak érdekében azonban, hogy saját szájunkban tisztaság és egészség legyen, mi is sok dolgot tehetünk. Ime néhány ötlet az egészséges fogakért!

Bővebben...

Közeleg az influenzaszezon: kell az oltás, vagy sem?

Nemcsak az egész lakosságot tekintve csökken azok száma, akik beadatják maguknak az influenza elleni védőoltást, hanem a rizikócsoportokban, vagyis az idősek és a kisgyerekek körében is. Így az úgynevezett átoltottság, más megfogalmazásban a nyájimmunitás egyre csökken, vagyis az egész lakosság védettsége egyre kisebb egy influenzajárvány ellen. Az orvosok egyöntetűen amellett vannak, hogy aki teheti, oltassa be magát, de a veszélyeztetettek mindenképpen.

Bővebben...

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti