Forró boros italok, hideg estékre házilag

A hideg téli napoknak nincs is alkalmasabb megkoronázója egy jól fűszerezett forralt bornál - főként ha egy kis belső felmelegedésre vágyunk. Legyünk kint, a vásáron a csípős hidegben, egy hangulatos kocsmában vagy otthon, ahol saját ízlésünk szerint készíthetjük el ezt a forró italt. Abból a borból, amelyiket szeretjük, kicsit édesebbre, vagy akár savanykásabbra főzve, menet közben meg-megkóstolva, hogy a végeredmény ne legyen csalódás. Előre elkészített, zacskózott fűszerkeverék nélkül.

Mihez kezdjünk a rizsmaradékkal?

A maradék főtt rizs valódi kincs, nem szabad kidobni, mert másnap készülhet belőle ötféle étel is a desszerttől a fűszeres főételen át egészen a salátáig.

Itt a nagy IKEA visszahívás: ugye Te nem vettél ebből a csokoládéból?

Az IKEA visszahívja a CHOKLAD MÖRK 60%, 100 g-os táblás étcsokoládét és a CHOKLAD MÖRK 70%, 100 g-os táblás étcsokoládét a termékcsomagoláson elégtelenül feltüntetett tej- és mogyorótartalom miatt. Az IKEA továbbá hat újabb csokit von még ki a forgalomból, melyek a mogyoróra és mandulára érzékenyeknél allergiás tüneteket válthatnak ki. A vásárlók visszavihetik az adott termékeket bármelyik magyarországi IKEA áruházba, ahol visszakapják azok teljes vételárát.

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti