A kisebbségi jog emberi jog. Az ODE országos diákszínjátszó egyesület ezzel egyetért, támogatja és követeli az EU törvényei közé vételét teljes körűen és maradéktalanul. Egyetértésünket Interneten küldjük az EU-ba. Csak a nevünk és személyi igazolványunk száma kell és az erdélyi magyarok is élhetőbb helyzetbe kerülnek!

Az EU-s „right2water” polgári kezdeményezés az ivóvizünket már megmentette a hiénáktól. (Magyarországon több mint 16.500 "egyetértés" kellett, ez meg is volt és Magyarország is bekerült az ivóvíz kincsüket védő EU országok közé). Az ODE kampánya akkor sikeres volt.
Ilyen erős a polgári kezdeményezés!!!
Kérjük az összes magyarországi pártot, hogy ígéretükhöz híven tegyék fel a facebookjaikra és honlapjaikra a következő linket:

https://ec.europa.eu/citizens-initiative/32/public/#/

ahol kattintsunk a „TÁMOGATOM”-ra, majd a „válassza ki az országot” ▼legörgetni és a Magyarországot választani, ezután a megjelenő „formanyomtatványon”

az „útlevélnél” ▼ le kell görgetni és választani a „személyi szám”, vagy „személyi igazolvány szám”, vagy útlevél számot (kijelölni), majd a „Szám”-nál a kiválasztott okirat számát beírni.

Ezt követően a „utónevet” (kereszt neve(k)et), majd a „családi” nevet beírni. Az „Állampolgárságnál” a „kiválasztást” ▼ le kell görgetni és a „magyart” választani. A ‪ „kijelentem….” és ‪ „adatvédelmi”…. kockákat „X” beikszelni. Majd végül a képen látható karaktereket egy rubrikába kell beírni. Ha kész, akkor a „támogatom”-al lehet elküldeni.

Nekünk ez semmibe sem kerül, nekik az élhetőbb életet jelenti!

 

 

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti