Az eljárás ugyanaz, mint az amerikaiak által beiktatott latin-amerikai banánköztársaságok és afrikai fasisztoid diktatúrák esetében, amelyek készségesen kiszolgálták a gyarmatosító gazdasági érdekeit.

Ezt az egyezményt testvérével, a TTIP-vel együtt majd antidemokratikus módon Magyarországra is rá fogják kényszeríteni, amelyet a „magyar önrendelkezésért harcoló” Fidesz rezsim készségesen alá fog írni. Bátran kijelenthetem, hogy nem akarunk az ukránhoz hasonló narancsköztársasággá válni.

Közben Ukrajnában felfüggesztették a demokráciát és az emberi jogokat; továbbra is kommunistákat és más baloldaliakat üldöznek koholt vádak alapján.

A kapitalizmus általános válságának egyik legsúlyosabb manifesztációja, az ukrán fasizmus nem csak saját nemzetére veszélyes, de előbb-utóbb érinteni fogja a Kárpátalján élő magyar testvéreinket, majd a szomszédos régiókat is.

Mindeközben a magyar kormány semmit nem tesz ezen probléma elhárítására. A Fidesz számára ugyanis csak a „migráns-fantomok” elleni harc a fontos, a nemzetet valóban veszélyeztető problémák elhárítása nincs napirenden.

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti