A The Champion élménypark nem más, mint egy újfajta játék családoknak, baráti társaságoknak, ahol jól érezhetik magukat, és kihívhatják azokat, akiket szeretnének. Kilenc mókás teszt segítségével bárki megismerheti a rejtett képességeit, és összemérheti magát nem csak a többiekkel, de akár sztárokkal, csúcssportolókkal is!

Unalmas mérések helyett próbálja ki a mókás teszteket! Fél perc alatt kiderül, miben jobb apu, és miben pedig anyu, miben jeleskedik az unoka, és hol előz be a nagyi! A játékosok vidám élmények formájában átélhetik, milyen érzés bajnoknak lenni, és a végén mindenki megtudhatja egy személyre szabott elemzésből, hogy a képességei mire teszik őt különösen alkalmassá.

Olyan élményt nyújt, mint egy vidámpark köszönhetően a futurisztikus játékállomásoknak, a 9 méter magas, IMAX mozinál is nagyobb vetítővásznaknak és hologrammoknak. Ráadásul az egyik legszokatlanabb élmény a "száraz medence", aminek alján sétálva átélheti, milyen, amikor a feje felett játszik a válogatott vízipóló csapat!

A gyerekeknek a legtöbb tankönyv unalmas, a felnőtteknek meg nincs idejük olvasni? Semmi probléma! A The Champion Élményparkban interaktív módon, játszva ismerhetik meg a kulisszatitkokat az emberi testről, különleges rekordokról, sőt! Feltárul a bajnokok világa is, több ezer titok derül ki például arról, hogy mit esznek, vagy hogy hogyan edzenek az olimpikonok.

Jegyvásárláshoz kattinson az alábbi képre:

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Kövessen minket!

Ez is érdekelheti