A jelenleg is koncertező VINCZE LILLA ÉS A NAPOLEON BOULEVARD formáció többszöri megújulás eredménye. Vincze Lilla nem csak az egyik alapítója volt a Napoleon Boulevard-nak, hanem aktív szervezője, és sok dalban szerzőtárs is. Vele alakult az instrumentális Solaris zenekarból a 80-as évek egyik emblematikus, énekes pop-rock együttese. Bár létezett Lilla nélküli felállás is, az énekesnő a zenekar nevét névjegynek tekinti, mely életének fontos része lett, és végig kíséri zenei pályafutása során, így tőle elválaszthatatlan. A jelenlegi formáció a klasszikus Napoleon dalokon kívül Lilla szólóalbumaiból is merít, ezen kívül sanzonokat, crossovert és új szerzeményeket is játszik.

A zenekar 30 éves jubileumát is egyedülállóan emlékezetessé tették. A Fővárosi Nagycirkuszban az orosz Vízi Cirkusz művészeivel karöltve egy varázslatos szökőkútrendszerben muzsikáltak. Lilla régi álma egyben tisztelgés a cirkuszművészet előtt, mely Fekete Péter ( a Fővárosi Nagycirkusz igazgatója, kormánybiztos) nagyvonalú támogatásával jött létre, kiváló kollégái és a zseniális artisták együttműködésével. A zenekar a Világ tetején szárnyalhatott olyan barátokkal, mint Dóka Attila és a Talamba Ütőegyüttes.

Ez a megállíthatatlan pillanat pedig tovább folytatódik sok lendülettel, odaadással, egy nagyszerűen megélt zenei, baráti közösségben! A Lilla és a Napoleon Boulevard örömmel játszik fesztiválokon, Erdélyben, klubokban, akusztikus koncerteken, fúziókban, Lilla művészeti klubjában, a Benczúr Házban, (Kockacukor), ahol nem csak különböző művészek találkoznak, hanem művészeti ágak is, melyek összehozzák a pop-rock műfajt az élet különböző területeivel és a közönséggel, mely nélkül ez a közös játék a színpadon soha nem valósulhatna meg!

Ez a legendás együttes holnapután, december 22-én karácsonyi koncertet ad a XVI.kerületi Legenda Sőrfözdében. A koncert este 8-kor kezdődik. A jegyek a helyszínen megvásárolhatók!