Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. A 78. OMÉK - a korábbi évekhez hasonlóan - megtartja sokszínűségét, de minden eddiginél nagyobb hangsúlyt helyez a szakmaiságra, éppen ezért a vásár történetében lesz először nulladik, azaz OMÉK Szakmai nap. A szakmai nap részletes programterve a folyamatosan töltődő, a rendezvény önálló honlapján itt megtekinthető.

A 2017 szeptember 19-én megrendezett szakmai program kiemelt célja, hogy a legnagyobb hazai agrárszakmai és élelmiszeripari döntéshozókat, beszerzőket lássa vendégül.

Üzletember találkozó is helyet kap a nulladik nap programjában és a szakmai konferencia sorozat is elindul már ezen a napon, így a korábbinál is több lehetőség lesz szakmai rendezvények lebonyolítására (6 napon keresztül 10 konferencia helyszínt üzemeltetünk). 2017-ben kiemelt szakmai témaként kezeljük a fenntarthatóságot és a modern technológiai újdonságokat és innovációkat a mezőgazdaságban.

Ezen kívül a már megszokott módon a nagyközönséget igazi kulturális kavalkád, koncertek, interaktív programok várják majd, de lesz gyermeksziget és Civil tér is, ahol az alapítványok, szakmai szervezetek munkájával ismerkedhetnek meg a látogatók.

Helyszín, időpont:

Hungexpo Budapesti Vásárközpont és Kincsem Park

Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

A rendezvény ideje: 2017. szeptember 20-24.

Nyitva tartás:

Kiállítás nyitva tartás (Hungexpo és Kincsem Park): 10.00-18.00 óra

F pavilon (koncerthelyszín): 10.00-22.00 óra (belépés 20.00 óráig)

Jegyárak:

Normál jegy:

helyszínen: 1200 Ft

online elővételben: 1000 Ft

Diák/nyugdíjas jegy: 500 Ft (helyszínen, kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával)

Családi jegy: 1000 Ft (kizárólag 09. 24-én érvényes, 2 felnőtt és max. 4 gyermek veheti igénybe)

A SZÉP kártyát elfogadjuk mind online, mind helyszíni jegyvásárlás esetén.  

Díjtalan belépés:

Óvodai és iskolai csoportok (10 fő felett) + (1 fő) kísérő tanár, oktató részére előzetes regisztráció esetén. Regisztráció: http://www.omek2017.hu/iskolas-csoportoknak/

Egyetemisták, főiskolások és egyetemi, főiskolai oktatók részére előzetes regisztráció esetén. Regisztráció: http://www.omek2017.hu/egyetemi-foiskolai-hallgatoknak-es-oktatoknak/