2010 őszén új tulajdonos vette át az Ikarus telepének sarkában egyre bizonytalanabban működő gázolajkutat, majd a kutat működtető Kút ’97 Bt. tulajdonosa, Mravik Tibor folyamatosan fejlesztette a színvonalat. Nagy tapasztalat áll a tulajdonos háta mögött, hiszen a cég üzemelteti Csömörön, a Major úton található üzemanyag kutat is, amely immár 15 éve szolgálja ki az autósok igényeit.

Az autósok az Arany János utcában a SPAR-ral csaknem szemben behajtva az – Ikarus területén 3 éve megnyitott – üzemanyagtöltő állomásra, kényelmes és kulturált körülmények között tankolhatnak, vásárolhatnak a shopban, feltölthetik telefonkártyájukat, vagy megvásárolhatják az autópálya matricát – mindezt egy helyen, gyorsan, és fizethetnek bankkártyával is. Még jégkrém és hűtött üdítő is várja a tikkadt autósokat, de mivel fedél alatt szállhatnak ki az autóból, a felhőszakadásban való tankolástól sem kell megriadni. Egyszerre négy autó is odaállhat a 4 kútfej valamelyikéhez, ahol jó minőséget kapnak kedvező áron, gyors és barátságos kiszolgálás mellett. A kiváló OMV minőségű benzin és gázolaj egyenesen Schwechatból, Ausztria legnagyobb kő-olajfinomítójából érkezik ide és ami nem lényegtelen szempont, az aktuális árnál itt mindig több forinttal alacsonyabb a literenkénti ár. A nyitva tartás is kellemesen hosszú: hétfőtől péntekig 6-tól 20 óráig, szombaton 6-tól 16 óráig várják az autósokat.

2017. július 24-én ünnepli a cég fennállásának 20 éves évfordulóját, ezért ezen a napon ajándékkal és rendkívűli árkedvezménnyel várják a vásárlókat mind Csömörön a Major úti, mind pedig a XVI.kerületi, Arany János utcai 53 szám alatti benzinkútjaikon!

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti