Különleges Szépség- és Stílus Esttel készül a Fiatal Családosok Klubja április első keddjén, április 4-én, a Láthatatlan Munka Világnapján, a XVI.kerületi Erzsébetligeti Színházban. Ezen a jeles napon azokat a hölgyeket szeretné az egyesület szórakoztatni, akik az otthoni teendőket nagy szorgalommal, kitartással és fáradhatatlan energiával végzik.

Szépségápolással és egészséggel foglalkozó szakemberek várják az érdeklődőket az ingyenes, ám regisztrációhoz kötött eseményre, sőt még divatbemutatók sorozata és különböző egyedi programok színesítik a délután 16.00-tól kezdődő eseményt.
A „láthatatlan munkások” azok a nők, akiknek munkájuk rendkívül fontos és elengedhetetlen, minden olyan feladatot ide sorolhatunk, amelyért nem jár fizetés, vagyis a családért teszik mindezt. A FICSAK alapítója, Király Nóra kitalálta, hogy egy nem mindennapi eseménnyel ünnepli ezt a napot, és igyekszik megajándékozni sorstársait, akik otthon csendben végzik a munkájukat a szeretteik érdekében.

Ötgyermekes anyukaként tisztában vagyok vele, hogy nem egyszerű a család mellett a karrier építése és az otthoni kötelező házimunka elvégzése. Ezért találtuk ki, hogy ezen a napon az anyukák végre magukkal törődhetnek, kikapcsolódhatnak. Kiváló együttműködő partnerre találtunk Ács Anikó önkormányzati képviselő személyében, akinek ezúton is köszönjük lelkes munkáját. Reméljük, minden édesanya feltöltődve, kisimulva tér majd haza, hogy újult erővel találkozhasson családjával. A FICSAK célja a családos lét szépségeinek lépten-nyomon való hangsúlyozása. Hitvallásunk, hogy az egymás melletti elköteleződés valódi érték, a gyerek pedig maga a csoda. Természetesen nagyon fontos, hogy elvégezzük az otthoni teendőket, ám sokkal lényegesebb, hogy játsszunk a gyermekeinkkel, beszélgessünk velük, együtt tanuljunk, és színesebbnél színesebb programokat találjunk ki. Felnőttként ugyanis a szép élményekre emlékeznek majd, nem pedig a csillogó lakásra. Ez egy huszonnégy órás munka, ám nagyon is szép és nemes feladat.

 

 

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti