A Corvini Domini Egyesület ruha- és játékosztást tart február 24-én 16 és 18 óra között.

Felnőtt és gyermek ruhákkal, cipőkkel, játékokkal várják a rászorulókat a mátyásföldi székhelyükön: XVI.kerület, Táncsics u. 10.

A Corvini Domini Egyesület 26 éves múltra tekint vissza. Rendszeres programjai az évek alatt hagyománnyá váltak a XVI.kerületben. Az Egyesület vezetése a fiatalabb korosztálynak adta át a stafétát, és 2016 december 6.-án az újjáalakult.

"Corvini Domini Értékmentők és Értékteremtők Egyesülete" néven került a cégbíróságon bejegyzésre.
Elnöke: Szabó Andrásné Horváth Valéria
Alelnök: dr. Bombitz József
Titkár: Paor Lilla

Céljuk, hogy változatos közösségi rendezvényekkel, családi-és gyermek programokkal kedveskedjenek a kerületi lakosoknak. Az új elnökség újult erővel kezdte meg működését. További célkitűzésük az eddigi hagyományok folytatása, kibővítve a mai kornak megfelelő szellemiséggel. Értékmegőrzés, értékteremtés jelszavát tűzték ki célul. Főbb tevékenységeik: Környezetvédő, hagyományőrző, sport és egészségmegőrző, zenei és művészeti kulturális programok és rendezvények megszervezése és lebonyolítása. Karitatív tevékenységek szervezése, az idős emberek és a rászorulók felkarolása, segítése, nekik szóló programok megszervezése. Fontosnak tartják,hogy a rászorulókon egész évben segítsenek,így ebben a hónapban is ruhaosztást szerveznek.

 

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti