Idén is folytatódik a XVI.kerületi önkormányzat esővíz hasznosítási programja. Aki szeretne benne részt venni, annak ingyenesen 1 darab 510 vagy 1 darab 310 literes esővízgyűjtő edényt ad a hivatal.

Az esővízgyűjtő edények kiszállítására előre láthatóan március végén kerül sor. Jelentkezést az nyújthat be, aki kerületi lakhellyel rendelkezik és nem kapott esővízgyűjtő edényt az önkormányzattól az elmúlt 3 évben.

A résztvevőknek vállalniuk kell, hogy az átadott esővízgyűjtő edényt rendeltetésszerűen használják 5 évig, a 6. évtől a résztvevők tulajdonába kerülnek az edények.

Jelentkezni csak írásban lehet a jelentkezési lap kitöltésével, mely az önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodáján (1163 Budapest, Havashalom utca 43. fszt. 8.) átvehető vagy a honlapjáról letölthető.

A kitöltött lapot az ügyfélszolgálaton lehet leadni,  illetve elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldeni.

Jelentkezni egész évben folyamatosan lehet, de a márciusi edények kiszállításához legkésőbb február 28-ig le kell adni a kitöltött jelentkezési lapot.

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti