A XVI.kerületi, Sashalmi Szabó Ervin könyvtárban (1163 Bp., Veres Péter út 53.) egy lelkes, nyugdíjas hölgynek, Budai Anikónak köszönhetően kedvezményes színházjegy vásárlásra is van lehetőség.

A közönség szervezést magánemberként, szabadidejében önként vállalta. Mivel a kultúra terjesztése közös ügyünk, a könyvtár is szívesen adott helyet e feladatra. Erről a nagyszerű lehetőségről még csak kevesen tudnak, mi pedig szívesen segítünk abban, hogy az immár 25 éve egyre sikeresebben működő XVI.kerületi újságunk által szélesebb tömegekhez eljuthasson ez a lényeges információ.

Az a sajnálatos tapasztalat, hogy sok kerületi, főként idősebb ember azért nem jár színházba, mert a jegyek beszerzése külön tortúra számukra. Nem ismerik a darabokat, a műsort, és fárasztó a jegyekért külön a belvárosba utazni vagy macerás interneten megrendelni.

A könyvtárban a tíz legnagyobb budapesti színház műsoron lévő darabjaira vannak jegyek, olykor igen kedvező, akciós áron. Értékesítés hétfői napokon 17.00-19.00 óra között a Veres Péter út. 43-ban.

További információkért hívja a következő telefonszámot: 06 30 423 5425 (Budai Anikó)

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti