A XVI.kerületi önkormányzat idén is folytatja a házi komposztálási programját. Az akcióban résztvevőknek ingyenesen 1 darab zárt komposztáló ládát és 1 darab lombkomposztáló dróthálót adnak át. Az eszközök árát az önkormányzat vállalja. A tavaszi osztáshoz március 29-ig kell leadni a kitöltött jelentkezési lapot!

A jelentkezés feltételei:
  • XVI.kerületi lakhellyel rendelkező lakos
  • Nem kapott komposztáló eszközt az önkormányzattól az elmúlt 3 évben
  • A résztvevőknek vállalnia kell, hogy az átadott komposztáló eszközöket rendeltetésszerűen használják 5 évig. A 6. évtől a résztvevők tulajdonába kerülnek a használatra átadott komposztálási eszközök.

Jelentkezni kitöltött, aláírt jelentkezési lappal lehet. A jelentkezési lap letölthető az önkormányzat oldaláról vagy átvehető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (1163 Budapest, Havashalom utca 43.) A jelentkezési lap leadható személyesen a Budapest XVI. Kerületi Polgármesteri Hivatal Környezetvédelmi Irodáján vagy elküldhető e-mailben a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre (beszkennelve). Jelentkezéskor meg kell adni a jelentkező nevét, telefonszámát, értesítési címét valamint azt a címet, ahol komposztálni akarnak.

A résztvevőket a jelentkezés sorrendje szerint választják ki.

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti