Mint ismeretes, rengeteg idős ember visel olyan karórához hasonló jelzőt, amellyel segítséget tud hívni, ha bajba kerülne. Az ilyen szerkezetek életet mentenek! A jelzés a helyi Vöröskereszthez fut be, akik kiszállnak a helyszínre, és megteszik a szükséges lépéseket.

A Vöröskereszt szerint azonban a rendszer elavult, és szükséges fejlesztéseket eszközölni, hogy az biztonságosan működjön. Ez nem csak az idős emberek számára jelent biztonságérzetet, de az aggódó családok számára is. Azonban, ha nem működik, akkor a hamis biztonságérzet többet árthat, mint használ. A Vöröskereszt a kormányhoz folyamodott, hogy segítsenek a rendszer fenntartásában, Zala megye több településén. A Vöröskereszt a kormányhoz folyamodott, hogy segítsenek a rendszer fenntartásában, Zala megye több településén. Támogatást nem kaptak, ezért az év végétől itt a rendszer megszűnik, ezzel ezek az emberek magukra maradnak.

A kormány számára a futballra, az álnemzeti álkonzultációkra, a migránsellenes propagandára és a kommunisták elleni hisztériakeltésre fecsérelt milliárdok – úgy néz ki – sokkal fontosabbak, mint az emberi élet. Nem az első és nem az utolsó eset.

Tragédia! Szégyen! Fidesz…

 

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti