Hogyan dönthetjük meg Orbán rezsimjét már most, április 8-án?

Okosszavazással! Ésszel ikszelve kikerülhetjük a rendszer csapdáit. A 2018-as választáson ugyanis okosszavazásra van szükség ahhoz, hogy aztán majd kijavíthassuk a rendszert, és többé ne kelljen választani a szívünk és az eszünk jelöltje közt. Helyben mindig a legesélyesebb ellenzéki jelölre szavazzunk, mert máskülönben olyan jelöltre vesztegetjük a voksunkat, aki végül nem képes legyőzni a fideszes jelöltet.

A közvéleménykutatások egyértelműen azt mutatják, hogy Vajda Zoltán ismertsége és támogatottsága a legmagasabb a választókerületünk ellenzéki jelöltjei között. Nem ok nélkül.

Az elmúlt időszakban sokat tett azért, hogy helyben feltárja az Orbán-rezsim visszaéléseit és pártállásra való tekintet nélkül igyekezett képviselni az itt élők érdekeit.

A választópolgárok összefogása ráadásul április 8-a után is kötelez: Vajda Zoltán győzelmével nem egy régi párt vagy nagy politikai oldal nyer, hanem a környék minden polgára, aki változást akar.

Vonjuk le a tanulságot a hódmezővásárhelyi polgármester választásból. Lázár János városában bal- és jobboldali választópolgárok mind egy irányba húztak és ugyanarra a jelöltre: a legesélyesebb ellenzékire szavaztak. Az eredmény? Több, mint 15 százalékpontos fölénnyel választották polgármesterré a független Márki-Zay Pétert.  A mi választókerületünkben Vajda Zoltán lehet a következő Márki-Zay, ha a kormányváltást akarok rá szavaznak és így Orbán jelöltje biztosan elbukik, a hódmezővásárhelyi dominó pedig nem áll meg nálunk és ledönti végül magát a vezért is.

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti