Megszépült a Kolozs utcai Bóbita bölcsőde

Idén nyáron megszépült 30 millió forintból a Kolozs utcai Bóbita bölcsőde udvara. 650 négyzetméter műfű, 110 négyzetméter gyepesítés automata locsolóhálózattal, 120 négyzetméter térkő beépítésével, modern és hosszútávon fenntartható udvar jött létre. Színes, vidám hangulatú műfüvön szaladgálhatnak, vonatozhatnak, hintázhatnak, sőt, még megújult homokozókban is játszhatnak a gyerekek.

Bővebben...

Október végén adják át a Reformátorok terét

A sashalmi városrészben - Sashalom utca 6/B-nél - október végére készül el a 12 ezer négyzetméteres Reformátorok tere, ahol R. Törley Mária szobrászművész reformáció-emlékműve, egy kilátó és egy kávézó is helyet kap. A tér átadó ünnepségét október 29-én, vasárnap 14 órakor tartják.

Bővebben...

Bálint Györgyöt, az ország híres Bálint gazdáját Prima Primissima díjra jelölték

15. alkalommal vehetik át a Prima Primissima Díjat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői. Nyerteseit széleskörű társadalmi elfogadottság, figyelem és magas erkölcsi elismerés övezi. A Prima Primissima-díj tíz kategóriájának harminc jelöltje van. Minden kategóriában 3 jelölt közül kerül ki a nyertes.
Idén Bálint György, "Bálint gazda", aki kertvárosunk lakója, a jelöltek közé került magyar népművészet, közművelődés kategóriában.

Bővebben...

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással

 

Ez is érdekelheti