• Bálint Györgyöt, az ország híres Bálint gazdáját Prima Primissima díjra jelölték

    15. alkalommal vehetik át a Prima Primissima Díjat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői. Nyerteseit széleskörű társadalmi elfogadottság, figyelem és magas erkölcsi elismerés övezi. A Prima Primissima-díj tíz kategóriájának harminc jelöltje van. Minden kategóriában 3 jelölt közül kerül ki a nyertes. Idén Bálint György, "Bálint gazda", aki kertvárosunk lakója, a jelöltek közé került magyar népművészet, közművelődés kategóriában. Bővebben >>>
  • 1

A kulturális rendezvényszervező végzettséggel bíró személyek képesek lesznek önállóan kulturális rendezvények megszervezésére, szórakozási lehetőségek biztosítására valamint további civil szervezetek, kulturális vállalkozások megfelelő működtetésében segítséget nyújtani.

Egy jó rendezvény nagyon fontos, nem csak annak, aki részt vesz rajta, hanem annak is, aki szervezi, és akinek szervezik. Ez egy körkörös folyamat, amihez természetesen mindhárom fél részéről szükség van érdeklődésre, odaadásra és elköteleződésre.

Pozitív élményt jelent számunkra, ha vendégként jól érezzük magunkat egy rendezvényen, ha úgy gondolunk vissza rá, hogy ez valóban egy alkalomhoz illő, stílusos és szép rendezvény volt. Ez pedig nem csak azoknak jó, akik részt vettek rajta, hanem annak is, aki az egészért felelős, aki megrendezte.

Aki, szeret rendezkedni, szervezkedni, és jó érzéssel tölti el annak a gondolata, hogy ezt hivatásszerűen is végezze, annak jó választás lehet a Kapos Felnőttképző Kulturális Rendezvényszervező nevű OKJ-s tanfolyama. Itt olyan képzésben lehet részük a jelentkezőknek, melynek során tényleg elsajátítják a rendezvényszervezés kulisszatitkait.

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással