Most igazán érdemes körbenézni a Tchibo webáruház legfrissebb kínálatában! Megérkeztek a csábító, érzéki, álomszép fehérneműk és pizsamák– minőségi, biopamut és természetes anyagok és klasszikus, kényelmes, csinos szabásvonalak. Nézzünk együtt körbe a széles és igényes választékban!

Különleges csipke rész díszíti ezt a merevítős melltartót, amelyet most fekete és fehér színben is rendelhetünk. A selymesen fénylő, puha microtouch anyagból készült, klasszikusan szép, merevítős melltartó diszkrét kísérő a mindennapok során és természetes dekoltázst formál. Kétrétegű, nem átlátszó kosarai varrás nélkül előformázottak és csaknem teljes egészében láthatatlanok még a szűk szabású ruhák alatt is. Annak érdekében, hogy a melltartó minden méretben megfelelően illeszkedjen, háromszorosan állítható, bőrbarát SoftSeal® kapoccsal és olyan puhán párnázott pántokkal látták el, melyek hossza szintén állítható.

Gyönyőrű és kényelmes ez a női csipkés hálóing, melyet bordó színben, S-estől XL-es méretig vásárolhatunk – ám csupán a limitált készlet erejéig! A Lenzing Modal® anyaggal és biopamuttal készült, enyhén A-vonalú hálóing igazi kényeztetés a bőrnek. A mellrészen található osztóvarrások és a puha, hálós anyaggal alábélelt csipke további különleges részletként szolgálnak.

Ezt a poncsót minden nőszívesen viseli majd, trendi alternatívaként szolgál a kötött felsőkkel szemben. Amellett, hogy nagyon kényelmes és felmelegíti a testet-lelket egy hűvös reggelen is, divatos színhatása szinte minden öltözetünkhöz finoman illeszkedik. A szegélyek huroköltéssel készültek. Sötétkék-padlizsán színben kapható, mérete kb. 140 x 125 cm.

Ezen kívül érdemes megnézni a Tchibo lakberendezési termékeit, illetve gyerekruháit is.

Számítógép szerviz Budapesten házhoz megy, a XVI. kerületben ingyenes kiszállással